BeleidSecretariaat

Ria Ooms

Wij bemannen op De Kangoeroe de telefooncentrale. We zijn de eerste lijn waar alles binnen komt. Maar ook het papierwerk, de afwezigheden, uitstappen, busvervoer, leerlingenlijsten, facturatie, … passeert allemaal door onze handen. 

De omschrijving ‘Manusje van alles’ past in feite het best bij ons. Dus, als je met een vraag zit, denk dan niet “Bwa nee”. Maar draai 377 8 72.

Directie

Anton Vandenbosch

Wat mij betreft klinkt “schoolhoofd” veel gezonder. We zijn immers geen bedrijf, eerder een minisamenleving waar iedereen zijn plekje krijgt en we samenwerken aan één gemeenschappelijk doel: al onze kinderen sprongen vooruit laten maken. 

Met een fantastisch, gemotiveerd en positief ingesteld team onder mijn vleugels probeer ik het verhaal dat we schrijven binnen de lijntjes van onze schoolvisie verder in te kleuren.

ICT

Niek Smets

Kinderen vinden ICT (Informatie- en Communicatietechnologie) geweldig en dat is het ook! Al vanaf de kleuterschool laten wij al onze kinderen de digitale wereld verkennen in een gecontroleerde, veilige omgeving. 

Wij brengen hen al de basiscompetenties bij die ze nodig hebben en merken dat zij deze dingen heel snel oppikken. Leerlingen werken met apps, swipen de juiste oplossingen bij elkaar, hebben de mogelijkheid om thuis een online typecursus te volgen, oefenen op digitale leerplatformen, ontwerpen affiches, maken online presentaties en typen teksten uit. Ze hebben de mogelijkheid om met 50 kinderen tegelijk op onze chromebooks te werken. We stomen onze gemotiveerde leerlingen helemaal klaar voor de digitale wereld. Voor je het weet, vragen de ouders hulp aan de kinderen ;)